BALKAPCUP FIREM A ORGANIZACÍ SEDLČANY - HALA a UMT - 23.02.2019

23.02.2019 20:00

Sportovní klub a volnočasové centrum SK BALKAP z.s. uspořádalo dne 23.02.2019 fotbalový turnaj BALKAP CUP FIREM A ORGANIZACÍ 

O PUTOVNÍ POHÁR 

 

 


Fotbalového turnaje se zůčastnilo celkem 12 týmů ze Středních Čech, Prahy a především z okolí Sedlčan.

Turnaj byl v základní rozřazovací části rozdělen do dvou 6ti členných rozřazovacích skupin, kde A sk. svá utkání odehrála v tělocvičně 1.z.š. na 1hřišti a B sk na venkovním UMT na 3 hřištích. Po odehrátí 1.rozřazovací fáze se týmy přesunuly z venkovní UMT do haly, kde se ji odehrávala 2 a 3 fáze turnaje prolínání obou skupin. 

Postřehy k průběhu turnaje:

Turnaj BALKAP CUP FIREM A ORGANIZACÍ probíhal plynule bez proluk až do samotného závěru a časový harmonogram všech tří fází se podařilo plnit a dodržet. I při mnoha soubojích o míč a vysokém tempu, nedošlo ke zranění, a to je vždy ta nejvyšší priorita námi pořádaných akcí BALKAP CUP. Soutěživost jednotlivým utkáním rozhodně nechyběla a mnohdy se utkání rozhodla až v samém závěru. I při takto vypjatých utkání nechybělo a ani se nezapomínalo na Fair Play, za což je nutno všem hráčům poděkovat.

Na závěr je nutno dodat, že se sešla výborná parta lidí, ať hráčů tak fanoušků a celá akce, věříme, všechny bez vyjímky ať vítěze, či poslední tým, bavila a všem splnila očekávané a bude díky tomu možné i navázat a obdobnou akci zopakovat.
 
POŘADÍ TÝMŮ
1.Sieza
2.Uwaga Dobříš
3.Area
4.Hemala
 
5 - 12 místo - DOKTOŘI, CSS Praha, BALKAP "O", GJS, BAKAP "Z", Noise control, BALKAP "M", FKS
 
HRÁČ TURNAJE
ASISTENCE - Uwaga Dobříš  - hr.č.12
STŘELEC     - SIEZA             - hr.č. 6
BRANKÁŘ    - SIEZA             - hr.č. 1  
 
 
NADCHÁZEJÍCÍ FOTBALOVÝ TURNAJ DOSPĚLÝCH  
20.07.2019 (so) - 09h -15h + VYHLÁŠENÍ 
SEDLČANY UMT